About

This is an example of a WordPress page, you could edit this to put information about yourself or your site so readers know where you are coming from. You can create as many pages like this one or sub-pages as you like and manage all of your content inside of WordPress.

Reclame
  1. octombrie 11, 2010 la 9:07 pm

    Salut!! Bine ati venit pe blog!! Sunt student la ETTI in Bucuresti(asta este cu electronica, tele si alte stuffuri), si cred ca sunt nevoit sa ma mai tin de partea tehnica cativa ani buni de acum inainte. Oricum, am o pasiune foarte mare pentru scris,(literatura ma refer) am avut si niste tentative de a face materiale mai ample gen romane, dar s-au cam irosit din lipsa de experienta si de rabdare. Asa ca vreau sa expun mai intai scrieri scurte, povestiri si poezie la inceput, apoi poate piese de teatru, si apoi evoluez si la ceva mai mare daca vad ca va place ce scriu pe blog.
    Comentati orice va trece prin minte despre ceea ce cititi, daca aveti sugestii despre stil,teme sau daca vreti sa scriu despre altceva sa imi spuneti, daca timpul imi permite o sa ma gandesc la ceea ce imi spuneti.
    Deocamdata, cititi sectiile de Poezii si povestioare ca sa va faceti o impresie generala, o sa dau posturi cam o data pe saptamana..cam atat
    Multumesc ca imi vizitati blogul!!!

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: